To-Go cup

Herbruikbare beker gebruiktWegwerp beker gebruikt
91
Sinds 30 maart 2021

Met alle wegwerp bekertjes die er in deze lockdown periode doorheen gaan, heb ik (onder het mom van ‘beter laat dan nooit’) besloten om te proberen zo vaak mogelijk een herbruikbare beker te gebruiken wanneer ik ergens wat te drinken haal. Ik heb op 30 maart een glazen variant gekocht bij Søstrene Grene. Hierboven wil ik bijhouden hoe vaak ik sindsdien wel/niet gebruik heb gemaakt van deze beker.

Als de terrassen straks weer open gaan, zal het wellicht minder nodig zijn. Al is het dan misschien ook juist wel lekker om een eindje verder op te kunnen gaan zitten met je drankje. Ik ben benieuwd of ik het goed in mijn systeem kan krijgen om de beker mee te nemen. Vooral als we straks weer dagjes naar andere steden kunnen voor een museum bezoek o.i.d. Drinken halen op het station is dan een valkuil.